2017

Pro letošní rok jsme sezonu zakončily, tréninky až po novém roce.

 

2. 10. Krom toho, že trénujeme s Monikou jsme využily možnost zajít na trénink k Lence Blachové. Tak jsme se vydaly jedno odpoledne do Tetčic a skvěle si potrénovaly. Trénink zaměřený na míření. No moc nám to napřed nešlo, ale lepšilo se to.
Hlavně že nás to baví, je to takové super odreagování.

video zde

 

19. 7. Prázdninový trénink po závodech nám sednul. Mesi se snažila, nic neřešila a krásně ťukala. Trochu nás strašila bouřka, ale nakonec ani nekáplo.

video zde

15. 7. Brno - Brněnské psí dny - treibball závody

rozhodčí: Monika Kalábová

Dnes jsme se poprvé zúčastnily závodů v Treibballe. Přihlásila jsem holky do třídy začátečníků, přiznám se Mesi asi trochu zbaběle, ale chtěla jsem spíš vyzkoušet, jestli jí to půjde i mimo trénink. Ennie viděla míč asi 4x a jestli někdy pochopí, že fakt má jen ťukat a ne u toho ještě dělat různé triky, tak to taky půjde. No Mesi vyhrála jak závod třídy TRBz, tak následné parkur hry. Je prostě skvělá a příště teda už do jedniček na tři míče. Ennie nebyla poslední, né šlo jí to moc dobře, jen musíme víc upevnit ťukání a nepřidávání jiných triků. Celkově dnešní den na Brněnských psích dnech vyšel dobře. Počasí jsme vychytaly a všechny větší deště nás minuly, dokonce i při předvádění flyballu.

video Mesi zde       video Ennie zde

 31. 5. a 28. 6. - tréninky

Když jsme měli trénink v dubnu, trochu to vypadá, že chodíme jednou za měsíc, ale to se tak jenom sešlo, to Mesi moc šlo, ale neměla jsem foťák na natočení, tak jsem si ho další dva tréninky vzala a nebylo moc to točit. laugh Nějaký sestřih jsem ale udělala.

video zde

29. 3. Druhý trénink venku a už za světla. Postupně se zlepšujeme, tak snad do léta na první závody dotrénujeme. wink

18. 1. První trénink tohoto roku, v hale. Pokračujeme pomalu ve zdokonalování. Něco nám jde lépe, něco hůře, ale myslím, že to Mesi baví. Je to super odreagování.

video z tréninku zde

Těšíme se na další sezonu.