2011 - 2014

2014

13. 8. Brno

Pokračování semináře o cvičení na míčích bylo stejně zajímavé jako jeho první část. Dověděli jsme se jak cvičit dál až zvládneme první fázi. Teď je ještě hodně aktivit venku, takže míč přijde na řadu spíše až bude hodně škaredě a zima na pobyt venku. Myslím, že holkám se cvičení líbí, dostávají spoustu odměn, takže se těšíme na zimu.

 

6. 8. Vyrazily jsme tentokrát zdokonalit se v přípravě na sportovní výkon a potom po něm. Jak na zahřátí, aktivní protažení a rozcvičení před, tak na vychození postupné zchlazení a následné pasivní protažení po sportovním výkonu. Protahování jsme si pak i prakticky vyzkoušely. Mesi u toho moc nespolupracovala, zatím nevydrží v klidu ležet a pro  Ennie je to zase náročné v nedomácím prostředí. Jak na to ale víme, takže nám nic nebrání se před a po všech sportovních akcích správně rozcvičit a protáhnout.

16. 7. Brno

Po několika letech jsem se opět rozhodla si rozšířit vzdělání v oboru dogfitness a to konkrétně cvičení na míčích. Tentokrát se seminář konal v Psím parku pod vedením Veroniky Gesierichové. Dověděly jsme se tentokrát i hodně z teorie a vlastně podstatu proč se psem cvičení dělat a potom základ jak postupovat, aby bylo vše jak má. Obě moje holky už mají s míči zkušenost, takže jim to šlo velice dobře. Některé věci jsem si připomněla a spoustu se toho i nového dověděla, abych s nimi cvičila správně. Teď budeme teda do týdenního plánu cvičení přidávat pokud možno pravidelněji než do teď. Mesince pomůže správně nasvalit a pro obě pak udržet správnou svalovou kondici. Ještě nás čeká seminář protahování a pokračování dogfitness II.

2013

13. 1. Adamov

Občas se pokoušíme i cvičit. Pořídila jsem nový egg ball a Ennie se docela snaží. Tak jsme to zase natočily.

video zde

2011

9. 4. Brno

To zas byl pro změnu seminář o strečinku pro psy. Každý sportovec by se měl před sportovním výkonem rozcvičit. Dověděly jsme se co všechno je potřeba před závody, nebo tréninkem protáhnou a rozhýbat a jak uvolnit svaly třeba po coursingovém běhu. Zase to bylo velice zajímavé a budeme se snažit to co nelépe využívat.

 

Více fotek od Peti zde: http://acidapple.info/fotogalerie/galerie/2011-04-09/strecing-seminar

 

3. 4. Brno

Dneska to bylo opravdu moc zajímavé. Zúčastnily jsme se semináře cvičení na míčích. Dověděly jsme se o různých typech míčů a jaký je vhodný pro jakého psa. Pak nám ukázaly jednotlivé posilovací cviky. Bylo krásné počasí a ve společnosti pohodových lidí a psů uteklo dopoledne jako voda.

Fotky od Peti zde: http://acidapple.info/fotogalerie/galerie/2011-04-03/posilovani-na-micich