2014

2014

25. 10. ZBRASLAV - klubová výstava Pannonia klubu

Vyrazily jsme opět na výstavu, tentokrát to byla klubovka. Počasí nebylo moc příjemné, ale to že se potkáme ze spoustou mudíků nás motivovalo.

výstava jako taková pro nás nedopadla nejlépe, Mesi neustála vystavování na stole a přístup pana rozhodčího a vrčela na něho a štěkala. Nakonec se mi ji podařilo uklidnit, takže si ji pan rozhodčí mohl prohlédnout a osahat. Snad se bude příště dařit lépe.

Třída mladých, Mudi - fawn - D

Rozhodčí / Richter: Hargitai Gábor, Maďarsko

Posudek: good size, med. size bones, pigment no good, good topline, good croup, good back angulation, front angulation straight, front legs in morse move ment in action, med. quality coat, color of coat not in standard, not correct temperament for show.

 

pár fotek z hrátek s ostatními mudíky zde

13. 4. OSTRAVA - klubová výstava Pannonia klubu

Tentokrát jsme vystavovaly venku. Sešlo se devět mudi v různých třídách. Tentokrát posuzoval maďarský rozhodčí. Mesi to zvládla opět skvěle a ani neposkakovala.

Třída dorostu, Mudi - fawn - VN1.

Rozhodčí: László István – Maďarsko


Posudek: Dobrá fena, dobrá hlava, dobře situované uši, korektní a kompletní chrup, dobrý krk, normální horní linie, dobře situovaný ocas, dobré úhlení, dobrý formát a pohyb.

Fotky zde.

Fotky od Verči zde

 

This time we showed out there. Met with nine Mudi in different classes. This time the Hungarian referee judged. Mesi was skilful ​​again and not jumping when running. smiley


Mudi - fawn, puppy class, grade - Very promising 1, best puppy.

Richter: László István (HU)
Opinion: Good bitch, good head, ears well-off, correct and complete set of teeth, good neck, normal topline, good tail set, good angulation, good size and movement.

The photo here.

12. 4. OSTRAVA, NÁRODNÍ VÝSTAVA OSTRAVA

Mesinčina druhá výstava. V Ostravské hale bylo hodně těsno, ale i přes velkou kumulaci psů na malém prostoru byla Mesi v pohodě. Byla až moc happy a při běhání v kruhu občas poskakovala, ale i tak dostala pěkné hodnocení a známku VN 1

Třída dorostu, Mudi - fawn - VN1.

Rozhodčí: Piskay Vladimír (SK)
Posudek: Dobrá velikost a formát, dobrá hlava, správné slechy, dobrá horní linie, trochu rozbíhá vpředu, dostatečné uhlení, dostatečná kvalita srsti.

Fotky od Barči Sajdokové zde, již brzy

 

Mesi - second dog show. In Ostrava hall was very crowded, but despite the accumulation of large dogs in a small space Mesi was cool. She was too happy and she occasionally jumps while running in a circle, but even so, got nice reviews and score VN 1.


Mudi - fawn, puppy class, grade - Very promising 1, best puppy.

Richter: Piskay Vladimír (SK)
Opinion: Good size and format, good head, good ears, good topline, taking off a little in front, sufficiently angulated, adequate quality of hair.

The photo by Bára here, coming soon

22. 2. BRNO, DUO CACIB BRNO

Mesi byla dneska na své první výstavě, zvládla to bezvadně.

Třída dorostu, Mudi - fawn - VN1.
Rozhodčí: Król Piotr (PL)
Posudek: Elegantní fena s pěknou hlavou, pěkné tm. oči, výborná horní i dolní linie, výborný pohyb.

Fotky od Veroniky Vějačkové zde

Mesi - first dog show, she was fine.
Mudi - fawn, puppy class, grade - Very promising 1, best puppy.
Opinion: Elegant bitch with nice head, nice dark eyes, excellent top and bottom line, excellent movement.

Photo by Veronika Vějačková here

4. 1. BRNO, IX. HANÁCKÁ NÁRODNÍ VÝSTAVA PSŮ

První výstava byla pro Mesi jen socializační. Ze začátku měla z tolika lidí a psů obavy, jako správný mudík, ale po pár kolech kolem výstavních kruhů a nekonečném čekání než v kruhu skončí borderky si zvykla. Potkaly jsme se tam ještě s dalšími čtyřmi mudíky. Emese Elza Irhaberky se vystvovala v třídě vítězů, dál byl vystavován ve třídě dorostu Brongo Bestagility. Ostatní byli jen na kukandu, Egres Hagyma-Foldi a dokonce jsme nečekaně potkaly i MV'S Cockie. Všichni jsme se společně vyfotily a s většinou se potkáme na výstavě DUO CACIB v Brně, která bude pro Mesi první opravdová.

Fotky od Veroniky Vějačkové zde

The first show was for Mesi just socializing. She was frightened of many people, many dogs at the beginning, such as the right mudi, but after a few laps around the show rings and endless waiting than border collies will end, she got used to it. We met there yet with four other mudi. Emese Elza Irhaberky, she exhibit in the class winners, in the puppy class was exhibited Brongo Bestagility. Others were just looking, Egres Hagyma-foldi and even we unexpectedly met the MV'S Cockie. We all took foto together and maybe all meet at the show DUO CACIB Brno in February, which will be the first real Mesi.

I'm Sorry for the bad english. wink

Photo by Veronika Vějačková here