2010

16. 9. 2010 jsme byli poprvé na tréninku. Myslím, že mě to bavilo a teta trenérka mě i pochválila, že mi to jde. Další trénink sice odpadl, kvůli technickým problémům, ale teď už se těšíme na další.


 30. 9. 2010 jsme byly s paničkou na druhém tréninku. Bylo nás tam hodně pejsků, někteří poprvé, ale  i zkušení závodníci. Na to, že jsem byla podruhé, mi to šlo. U rozběhů se mi dařilo běhat přes všechny překážky a nácvik na shoot už sem začala chodit bez vodítka a na třetí pokus už běžela celou dráhu tam i zpět. Nakonec jsem si i pohrála s psími kamarády, takže to byl bezva den. Už se těšíme na příští týden.

Přihlásily jsme se na  ŠpicaHópání OPEN 1. ročník

1. ročník netradičních miniflyballových závodů pro členy týmu a širokou veřejnost

Myslím, že tam bude dobrá zábava a spoustu se toho naučíme a uvidíme. Tak teď musíme pilně trénovat, né že bychom měly nějaké ambice, ale aby nám to prostě šlo a měli z toho radost. Vezmeme i páníčka, aby taky viděl, jak mi to půjde.

7. 11. 2010 Máme po závodech, né že bych to tolik uměla, ale vyhrála jsem svou velikost. Rozhodně nehodlám usnout na vavřínech a pilně s paničkou trénujeme.

Mrkněte na fotky od spoluzávodníků, panička zapomněla foťák.

http://luccy-sasha.rajce.idnes.cz/Spicahopaci_open_-_7.11.2010/

http://krasnyden1.rajce.idnes.cz/SpicaHopani_Open_-_1._rocnik,_Brno,_KK_Rybnicek_7._11._2010/

a ještě jedno video:

http://www.youtube.com/OndraKubicek#p/a/u/0/eL0xLbwT56c

Momentálně mám za sebou 8. tréninků a učím se box.

 

25. 11.  od 18. 11. jsme neměli trénink, protože bylo bláto a pršelo a teď sněží. Tento týden to už vypadalo slibně, ale zase jsme se před chvílí dočetly na stránkách klubu, že trenérka spadla a má naražená záda, tak to asi zase ve čtvrtek nic nebude. Jinak čekáme jak to dopadne s halou do které by jsme taky měli chodit trénovat.

6. 12. byly vyhlášeny zimní prázdniny.